Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmät vähentävät murtoja

Hälytysjärjestelmät parantavat turvallisuutta ja suojaavat kiinteistöä murroilta. Järjestelmän hankinta on jo itsessään tehokas tapa vähentää tai estää kiinteistöön kohdistuvaa rikollista toimintaa merkittävästi, sillä murtokohteeksi valikoituu harvemmin kiinteistö, joka on hyvin suojattu. Rikosilmoitinjärjestelmät ja turvaratkaisut valvovat tilaa, kun kukaan ei ole paikalla. Ne suojaavat kiinteistöä, irtainomaisuutta ja parantavat turvallisuuden tunnetta. Kun kohteeseen on asennettu turvajärjestelmä, voit olla huoletta – kiinteistösi on turvattu.

Yksilölliset turvaratkaisut

Suunnittelemme kaikki rikosilmoitinjärjestelmät yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Teemme paikan päällä turvakartoituksen ja käymme suojattavan kiinteistön perusteellisesti läpi asiakkaan kanssa. Pohdimme sopivia ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Jokainen turvaratkaisu on uniikki, varta vasten asiakkaan tarpeisiin suunniteltu. Me välitämme – hyvä turvaratkaisu ei riitä, meille kelpaa vain paras mahdollinen.

Miten hälytinjärjestelmät toimivat?

Rikosilmoitinjärjestelmät suojaavat kiinteistön ulko- ja sisätiloja sekä yksittäisiä esineitä, kuten arvotauluja. Järjestelmä koostuu rikosilmoitinkeskuksesta, tunnistimista ja käyttölaitteista.

Järjestelmä ilmoittaa sisään tunkeutuvista luvattomista kulkijoista sovitulla tavalla sovittuun paikkaan. Asiakas voi tilata ilmoituksen joko itselleen, hälytyskeskukseen tai valitsemalleen toimijalle. Yleensä järjestelmään liitetään myös sopimus vartiointiliikkeen kanssa, jolloin myös vartijat saavat hälytyksestä ilmoituksen.

Turvajärjestelmään liitettävät kameralliset liiketunnistimet yleistyvät koko ajan – murron sattuessa kuva tunkeilijasta on arvokasta tietoa viranomaisille. Myös palovaroittimet, lämpötunnistimet ja kosteushälytykset voidaan liittää rikosilmoitinjärjestelmään.

Järjestelmän käyttö

Toteuttamamme rikosilmoitinjärjestelmät ovat asiakkaalle mahdollisimman selkeitä ja helppokäyttöisiä. Yksinkertaisuudessaan järjestelmä kytketään päälle ja pois päältä joko avaimenperälukijalla tai koodilla. Siinä kaikki. Suunnittelemme järjestelmät aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Säännöllinen huolto pitää laitteen toimintakuntoisena pitkään

Palveluumme kuuluu myös huoltosopimus, jota suosittelemme kaikille asiakkaillemme. Järjestelmän asianmukainen ja säännöllinen huolto pitää sen toiminnassa pitkään. Vuosihuollossa varmistamme, että laite toimii kuten pitää, vaihdamme akut ja mahdollisesti muut sopimukseen kuuluvat osat. Jos laitteessa ilmenee vika, me korjaamme sen. Palvelumme on tarkkaa ja nopeaa – me huolehdimme, että rikosilmoitinjärjestelmät toimivat, kuten pitää.

Suomen Turvasuojaus Oy arvostaa luottamuksellista asiakassuhdetta

Olemme turvallisuusalan ammattilaisia – toimintamme ytimessä ovat turvallisuus ja luottamuksellinen asiakassuhde. Meillä asioit aina henkilökohtaisesti luotetun turvallisuusammattilaisen kanssa. Arvostamme tiivistä ja luottamuksellista yhteistyötä, hiomme turvaratkaisut aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Suunnittelemme ja toimitamme rikosilmoitinjärjestelmät pääasiassa yrityksille, liiketiloihin ja teollisuushalleihin. Asiakkaihimme kuuluvat myös isommat teollisuuslaitokset sekä yksityishenkilöt. 

Kun arvostat turvallisuutta, ota yhteyttä!

Meiltä saat kulunvalvontajärjestelmät, rikosilmoitinjärjestelmät, palovaroitinjärjestelmät ja kameravalvontajärjestelmät. Suunnittelemme ja asennamme hälytysjärjestelmiä pääkaupunkiseudulla. Yhteistyö kanssamme on helppoa, sillä teemme työmme aina huolella, laadukkaasti ja ripeästi. Meille on tärkeintä, että asiakkaillamme on turvallinen olo! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopivat turvaratkaisut.

Ota yhteyttä

Katso myös muut palvelumme

Kustannustehokas ja monipuolinen kulunvalvonta helpottaa tilojen käyttöä ja turvaa asiakkaan työrauhan – ei enää pelkoa avaimien hävittämisestä.

Laadukas ja hinnaltaan kilpailukykyinen kameravalvonta asiakkaan lähtökohdista maksaa aina itsensä takaisin. Etäkuvavalvonta tarvittaessa itsenäisesti tai vartiointiliikkeen kautta.

Hätätilanteessa palovaroitinjärjestelmät mahdollistavat tiedon siirron eteenpäin sataprosenttisella tarkkuudella ja varmuudella.

Suomen Turvasuojauksen huoltosopimus on kustannustehokas tapa varmistaa, että olemassa oleva turvatekniikka toimii suunnitellusti.