Yritysesittely

Suomen Turvasuojaus Oy

Mikäli etsit kiinteistöösi korkealaatuisista komponenteista ammattitaidolla rakennettua turvatekniikkaratkaisua, olet tullut oikeaan paikkaan. Suomen Turvasuojaus Oy tarjoaa käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksen turvallisuusalalta. Saat meiltä asiantuntevasti palvellen kulunvalvontajärjestelmät, hälytysjärjestelmät, rikosilmoitinjärjestelmät, palovaroitinjärjestelmät ja kameravalvontajärjestelmät ammattitaitoisesti avaimet käteen palveluna.

Saat kaiken tarvitsemasi suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon yhdeltä luukulta. Teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vartiointiliikkeiden kanssa ja toimittamamme hälytysjärjestelmät saadaan integroitua suoraan haluamallenne vartiointiliikkeen valvomoon.

Hallitsemme yksityis- ja yrityskäyttöön tarkoitetun turvatekniikan niin järjestelmä- kuin komponenttitasolla. Jokainen toimituksemme on kokeneen asiantuntijamme juuri sinulle yksityiskohtaisesti räätälöimä. Saat järjestelmätoimitukselle kiinteän hinnan ja asennuksen jälkeen käytössäsi on täysin omistamasi ammattitason hälytysjärjestelmä ilman ylimääräisiä kuukausimaksuja. Halutessasi tuemme myös järjestelmän ylläpidossa läpi elinkaaren. Palvelualueemme on koko Suomi.

Hälytys- ja kulunvalvontajärjestelmä varmistaa kiinteistön suojelun ja henkilöturvallisuuden

Materian voi korvata. Ihmishenki on mittaamattoman arvokas. Hyvä turvajärjestelmä turvaa kiinteistöä, irtainta ja ihmisiä. Hyvä turvajärjestelmä on kuin koneisto, jossa eri osat toimivat saumattomasti yhteen.

Toimivan kokonaisuuden suunnittelu vaatii ymmärrystä turvallisuuden eri osa-alueista ja käytettävissä olevista työkaluista. Myös laitteiden sijoittelu kohteessa ja oikeaoppinen asennus ovat tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta. Suomen Turvasuojaus hallitsee kattavasti turvallisuuden ja kiinteistösuojauksen eri osa-alueet. Autamme sinua tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Asiakasystävälliset toimitukset vuosikymmenten tuomalla ammattitaidolla

Olipa kohteesi suuri teollisuuskiinteistö tai kesämökki, autamme sinua tarpeeseesi oikein mitoitetun valvontajärjestelmän valinnassa. Vuosikymmenten kokemus ja tuhansien projektien myötä hioutunut toimintatapamme takaa laadun ja asiakaskokemuksen. Projektin kesto voi olla kohteesta riippuen päivästä puoleen vuoteen. Tyypillinen avaimet käteen toimitus sisältää aina viisi vaihetta kartoituksesta toimitukseen.

Toimituksen vaiheet:

  1. Tarvekartoitus puhelimitse tai sähköpostilla
  2. Kohteeseen tutustuminen yhdessä paikan päällä
  3. Yksilöity ja kiinteähintainen tarjous kohteellesi räätälöidystä ratkaisusta
  4. Toimitussopimuksen allekirjoitus (sähköisesti tai paperilla)
  5. Järjestelmän asennus ja käyttöönotto

Pääset parhaiten alkuun jättämällä lyhyen kuvauksen tarpeestasi yhteydenottolomakkeellamme. Olemme sinuun yhteydessä ja käymme kanssasi läpi turvatekniikkaratkaisun tavoitteita ja kohteen tietoja. Kartoitus on sinulle täysin maksuton eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Miksi tilata ratkaisusi Suomen Turvasuojaukselta

Suomessa tapahtuu joka viikko yli 100 asuntomurtoa. Yliopistotutkimusten mukaan noin 60 % murtovarkaista tarkastaa ensin hälytinjärjestelmän olemassaolon ja valitsee kohteen, jossa ei ole rikosilmoitinjärjestelmää. Rikosilmoitinjärjestelmän asentaminen jo itsessään siis vähentää todennäköisyyttä joutua murron kohteeksi. Oikein asennettu hälytysjärjestelmä myös voi parantaa vakuutuskorvauksen määrää murron sattuessa.

Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella osaamme valita juuri sinun kohteeseesi ja yksilölliseen tarpeeseesi sopivimman turvatekniikkaratkaisun. Asiointi kanssamme säästää aikaasi ja rahaasi. Asennuksen jälkeen omistat itse järjestelmän etkä maksa ylimääräisiä kuukausimaksuja sen ylläpidosta. Tästä huolimatta saat halutessasi hälytykset ohjattua suoraan hälytyskeskukseen tai muuhun valitsemaasi kontaktipisteeseen.

Viis syytä valita Suomen Turvasuojaus:

 

Suomen Turvasuojaus yli 20 vuoden kokemus

Yli 20 vuoden kokemus turvallisuusalalta

Suomen Turvasuojaus räätälöidyt turvatekniikkaratkaisut

Asiantuntijan juuri sinun kohteellesi räätälöimä ratkaisu

Suomen Turvasuojaus kattavat turvatekniikkapalvelut

Tuotteet, suunnittelu, asennus ja ylläpitö yhdelä luukulta

Suomen Turvasuojaus asiantunteva palvelu

Ketterä, joustava ja nopea palvelu

Suomen Turvatekniikka ilman kuukausimaksuja

Ei ylimääräisiä kuukausimaksuja

Hanki kokonaisvaltainen turvatekniikkaratkaisusi vaivattomasti meiltä ja nuku yösi rauhassa. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan kiinteistösi turvatekniikka kerralla kuntoon.

Ota yhteyttä