Kameravalvontajärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmät suojaavat kiinteistöä ja omaisuutta

Kameravalvontajärjestelmät vähentävät murron tai muun rikollisen toiminnan riskiä jopa 80 prosenttia. Ilkivallan tai murron sattuessa visuaalinen kuva sekä video selvittää kiinteistön käyttäjille ja viranomaisille, mitä on tapahtunut. Meiltä suunnittelu, asennus ja huolto tarpeesi mukaan!

Kameravalvonta parantaa kiinteistön kokonaisvaltaista turvallisuutta. Kamerat toimivat liiketunnistusperusteisesti – kukaan ei pysty tekemään valvonta-alueella mitään luvatta tai huomaamatta. Ne suojaavat kiinteistön ulko- ja sisäalueita sekä kiinteistön käyttäjiä.

Kameravalvontajärjestelmät muodostuvat kameroista, tallentimesta sekä niiden välisestä kaapeloidusta tai langattomasta yhteydestä.

Missä kameravalvontaa käytetään?

Kameravalvontajärjestelmät valvovat minkä tahansa kiinteistön sisätiloja sekä piha-alueita. Kameroita käytetään myös muun muassa rekisterikilven tunnistuksiin sekä porttien valvontaan.

Suomen Turvasuojaus suunnittelee ja asentaa järjestelmät kaikenkokoisille yrityksille. Toimimme isojenkin teollisuustoimijoiden kanssa. Myös kunnalliset laitokset ja valtionhallinto ovat asiakkaitamme.

Suunnittelemme valvontajärjestelmän yhdessä asiakkaan kanssa

Tarjoamme kokonaisvaltaista turvallisuusratkaisua suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Kartoituskäynnillä käymme asiakkaan toiveet ja tilat läpi. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kameravalvonnalla halutaan saavuttaa ja mikä on paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Me myös huollamme kameravalvontajärjestelmät; määräaikaishuolto suoritetaan vuosittain. Teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet ja varmistamme järjestelmän toimivuuden.

Kohteet ovat erilaisia, kuten myös valvontajärjestelmät. Emme vain asenna ja toimita järjestelmiä – suunnittelemme kanssasi parhaan mahdollisen turvaratkaisun kiinteistösi suojaksi.

Miten kameravalvontajärjestelmät toimivat?

Järjestelmät voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: analogiseen, IP-pohjaiseen sekä näiden yhdistelmään.

  • Analoginen kameravalvonta edustaa vanhaa kantaa. Analogisessa kuvassa on aina kohinaa, joka huonontaa kuvan laatua huomattavasti.

  • IP-maailmaan pohjautuva kameravalvonta kulkee IP-verkossa. Järjestelmässä on digitaalinen tallennin, jota tarvittaessa voidaan ohjata ja seurata etäyhteydellä. Full HD -kuva on tarkkaa ja häiriötöntä.

  • Analogisen ja IP-pohjaisen yhdistelmä on edullinen tapa päivittää vanhat kameravaltontajärjestelmät nykypäivän kuvanlaatuun: tallenninpää on IP-pohjainen, datasiirto toimii vanhoja analogisia kaapeleita pitkin. Suurin osa nykyisistä järjestelmistä on analogisia, joten tämä on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto, jolla voidaan siirtää sekä tallentaa Full HD -kuvaa vanhassa analogisessa verkossa.

Kameravalvonta on tämän päivän ja tulevaisuuden ratkaisu

Kameravalvontaan suosittelemme IP-tekniikkaa. Se on tätä päivää ja kehittyy koko ajan. Kuvan laatu on tarkkaa, vastaa Full HD -television kuvaa. IP-pohjaiset kameravalvontajärjestelmät voidaan asentaa olemassa olevia verkkoja hyödyntäen – valvonta toimii samoissa järjestelmissä kuin atk-verkot. Isoissa kohteissa jokainen kamera ei myöskään tarvitse omaa kaapelia.

Kameroihin saadaan myös etäyhteys, joka voidaan kytkeä hälytyskeskuksen, vartiointiliikkeen tai asiakkaan käytettäväksi. Etäyhteys toimii millä tahansa älylaitteella vaikkapa mökiltä käsin. Voit lomailla huoletta!

IP-tekniikka on pitkäikäinen investointi. Järjestelmään saa päivityksiä ja tekniikka kehittyy koko ajan. Järjestelmät myös linkittyvät kätevästi keskenään. Esimerkiksi lämpökameran hälytyksiä voidaan välittää hälytysjärjestelmään, jolloin alueelle tunkeutumisesta saadaan tieto välitettyä eteenpäin.

Ota yhteyttä

Katso myös muut palvelumme

Kustannustehokas ja monipuolinen kulunvalvonta helpottaa tilojen käyttöä ja turvaa asiakkaan työrauhan – ei enää pelkoa avaimien hävittämisestä.

Paikallinen rikosilmoitinjärjestelmä hoitaa kiinteistöjen valvontaa väsymättä 24/7. Järjestelmät mm. murtosuojaukseen, paloturvaan, kosteus tai lämpötilojen seurantaan.

Hätätilanteessa palovaroitinjärjestelmät mahdollistavat tiedon siirron eteenpäin sataprosenttisella tarkkuudella ja varmuudella.

Suomen Turvasuojauksen huoltosopimus on kustannustehokas tapa varmistaa, että olemassa oleva turvatekniikka toimii suunnitellusti.