Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Ota yhteyttä

Suomen Turvasuojaus Oy

050 445 4544
info@suomenturvasuojaus.fi

Kehruutie 8
00410 Helsinki

Etelä-Suomi

Pohjois-Suomi

Suomen Turvasuojaus Oy

Mikäli etsit kiinteistöösi korkealaatuisista komponenteista ammattitaidolla rakennettua turvatekniikkaratkaisua, olet tullut oikeaan paikkaan. Suomen Turvasuojaus Oy tarjoaa käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksen turvallisuusalalta. Saat meiltä asiantuntevasti palvellen kulunvalvontajärjestelmät, hälytysjärjestelmät, rikosilmoitinjärjestelmät, palovaroitinjärjestelmät ja kameravalvontajärjestelmät ammattitaitoisesti avaimet käteen palveluna.

Saat kaiken tarvitsemasi suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon yhdeltä luukulta. Teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vartiointiliikkeiden kanssa ja toimittamamme hälytysjärjestelmät saadaan integroitua suoraan haluamallenne vartiointiliikkeen valvomoon.

Hallitsemme yksityis- ja yrityskäyttöön tarkoitetun turvatekniikan niin järjestelmä- kuin komponenttitasolla. Jokainen toimituksemme on kokeneen asiantuntijamme juuri sinulle yksityiskohtaisesti räätälöimä. Saat järjestelmätoimitukselle kiinteän hinnan ja asennuksen jälkeen käytössäsi on täysin omistamasi ammattitason hälytysjärjestelmä ilman ylimääräisiä kuukausimaksuja. Halutessasi tuemme myös järjestelmän ylläpidossa läpi elinkaaren. Palvelualueemme on koko Suomi.