Turvatekniikka ja hälytysjärjestelmät

Kokonaisvaltaista turvatekniikkaa

Meiltä saat kokonaisvaltaiset turvatekniikkaratkaisut yrityksille sekä omakotitaloihin kiinteistösi suojaksi. Hälytysjärjestelmät parantavat turvallisuutta ja vähentävät kiinteistöön kohdistuvaa rikollisen toiminnan riskiä huomattavasti. Voit siis olla turvallisin mielin – kiinteistösi ja omaisuutesi on suojattu.

Turvatekniikka suunnittelusta toteutukseen

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme turvatekniikkaratkaisut pk-yritysten, liiketilojen sekä omakotitaloasukkaiden tarpeisiin. Toteutamme myös teollisuushallien ja isompien teollisuuslaitosten järjestelmät luotettavasti ja asiantuntevasti.

Teemme yhteistyötä kaikki Suomessa olevien vartiointiliikkeiden kanssa. 

Kustannustehokas ja monipuolinen kulunvalvonta helpottaa tilojen käyttöä ja turvaa asiakkaan työrauhan – ei enää pelkoa avaimien hävittämisestä.

Paikallinen rikosilmoitinjärjestelmä hoitaa kiinteistöjen valvontaa väsymättä 24/7. Järjestelmät mm. murtosuojaukseen, paloturvaan, kosteus tai lämpötilojen seurantaan.

Laadukas ja hinnaltaan kilpailukykyinen kameravalvonta asiakkaan lähtökohdista maksaa aina itsensä takaisin. Etäkuvavalvonta tarvittaessa itsenäisesti tai vartiointiliikkeen kautta.

Hätätilanteessa palovaroitinjärjestelmät mahdollistavat tiedon siirron eteenpäin sataprosenttisella tarkkuudella ja varmuudella.

Suomen Turvasuojauksen huoltosopimus on kustannustehokas tapa varmistaa, että olemassa oleva turvatekniikka toimii suunnitellusti.

Turvalaitteiden tehtätävä on suojata kiinteistöä ja sen irtainomaisuutta. Järjestelmillä voidaan suojata rakennuksen ulkokuori, sisätilat ja yksittäiset esineet, kuten arvotaulut tai kassakaapit. Automatiikka valvoo tilaa ja sen ympäristöä, kun et ole paikalla. Turvallisuuden tunne paranee, kun tiedät, että rakennus on suojattu.

Kun arvostat turvallisuutta, ota yhteyttä

Kokonaisuutta on helppo käyttää

Suunnittelemme ja asennamme helppokäyttöisiä ja selkeitä turvaratkaisuja. Päivittäisessä käytössä asiakas aktivoi ja sulkee hälytysjärjestelmän koodilla tai avaimenperälukijalla. Kiinteistön turvaaminen on asiakkaalle yksinkertaista ja helppoa. Annamme asiakkaillemme myös perusteellisen käyttökoulutuksen.

Hälytysjärjestelmän vuosihuolto ja yksittäiset huoltokäynnit

Järjestelmän toteutuksen lisäksi Suomen Turvasuojaus myös huoltaa hälytysjärjestelmät säännöllisesti ja asianmukaisesti. Suoritamme määräaikaishuollot sekä yksittäiset huoltokäynnit. Vuosihuoltoon kuuluu muun muassa akkujen ja muiden kuluneiden taikka rikkoutuneiden osien vaihto sekä laitteiden toimivuuden tarkistus. Kiireellisiin huoltopyyntöihin reagoimme hyvin nopeasti.

Suomen Turvasuojaus Oy turvaa kiinteistösi

Olemme turvatekniikan kokenut ammattilainen, jolta saat aina turvallista ja luottamuksellista palvelua. Kiinteistön suojaus ja turvallisuus on hyvin henkilökohtainen asia, joka vaatii toimiakseen hyvää luottamusta. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa löytääksemme kullekin asiakkaalle parhaan mahdollisen hälytysjärjestelmäratkaisun – asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikki kaikessa.

Hälytysjärjestelmät toimitetaan asiakkaan kanssa etukäteen sovittuna ajankohtana. Meillä asioit aina asiantuntijan kanssa vastuu kannetaan siellä missä tehdään. Tyypillinen toimitus ja asennus aika on noin parin viikon sisällä tilauksesta.