Kartoitus ja huolto

Auditointi, kartoitus ja huolto

Turvallisuutta räätälöitynä ratkaisuna: kartoitus, toimivan ratkaisun suunnittelu, asennustyö, käyttökoulutus, huolto ja korjaus, olemassa olevien järjestelmien auditointi.

Auditoinnit, kartoitus ja testaus

Jos nykyisen järjestelmäsi toimivuus, käytettävyys tai kattavuus vähänkään mietityttää, tilaa meidät tekemään järjestelmän auditointi.

Teemme puolueettoman selvityksen turvatekniikkasi tilasta. Auditoinnissa selvitämme ennen kaikkea sen, vastaako järjestelmä vaatimuksianne.

Saat meiltä kattavan raportin ja pöytäkirjan laitteiston tilasta. Saat myös kartoituksen mukaisen parannusehdotuksen, jossa huomioimme kaikki suojaustarpeenne.

Turvatekniikan huolto

Milloin hälyttimesi tai valvontakamerasi on huollettu? Toteutamme huollot ja tarkastukset kaikille turvajärjestelmille joko huoltosuunnitelman mukaisina määräaikaishuoltoina tai yksittäisinä käynteinä.

Huoltosopimukset

Suosittelemme jokaiselle järjestelmälle säännöllistä huoltoa ja tarkastusta, jotta se palvelisi sinua vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden ympäri.

Ota yhteyttä

Katso myös muut palvelumme

Kustannustehokas ja monipuolinen kulunvalvonta helpottaa tilojen käyttöä ja turvaa asiakkaan työrauhan – ei enää pelkoa avaimien hävittämisestä.

Paikallinen rikosilmoitinjärjestelmä hoitaa kiinteistöjen valvontaa väsymättä 24/7. Järjestelmät mm. murtosuojaukseen, paloturvaan, kosteus tai lämpötilojen seurantaan.

Laadukas ja hinnaltaan kilpailukykyinen kameravalvonta asiakkaan lähtökohdista maksaa aina itsensä takaisin. Etäkuvavalvonta tarvittaessa itsenäisesti tai vartiointiliikkeen kautta.

Hätätilanteessa palovaroitinjärjestelmät mahdollistavat tiedon siirron eteenpäin sataprosenttisella tarkkuudella ja varmuudella.

Suomen Turvasuojauksen huoltosopimus on kustannustehokas tapa varmistaa, että olemassa oleva turvatekniikka toimii suunnitellusti.